Om oss/ About us

Jeg, Sigrid  er født i USA (fordi min far studerte der) og vokste opp på Bekkelaget i Oslo. Jeg har hatt katter så og si hele livet. I ungdommen hadde vi en siameser hjemme – som vi fikk ett kull på – og det var da Shapur ble registrert (1977).

Stamnavnet Shapur er fra Prinsen av Shapur- fra det gamle Persia-riket på 200-tallet. Shapur kan også tolkes slik: Chat = Katt, Pur = ordentlig

Jeg startet med birmaoppdrett i 2005, og vi fikk vårt 1. kull i 2006. Jeg har bodd i Stavanger i over 20 år og mine 3 barn – Julie, Andreas og Caroline er født og oppvokst her.

Jeg jobber på Gausel skole, og er kontaktlærer på barneskolen. Samboeren min heter Odd, og er pensjonert finansrådgiver. Vi – Odd og jeg – bor nå i Sola kommune, i nærheten av flyplassen. Vi har et stort hus – med god plass til oss og kattene. 🙂

Vi har hytte på Ogna, sør i Rogaland, i Hå kommune. Der er vi mye, og Odd har drivhus og hage her også. Det er bl.a kort vei til de vakre strendene på Jæren.

Strendene på Ogna

Barn og barnebarn

DSC_0044

Julie er født i -86 – og bor i Bergen, og jobber som sykepleier. Hun har fått 4 barn- Lucas – født august 2007  og Emilie som er født mai 2010, Ingrid,  ble født i februar 2012, og Oda kom i november-2015.

Andreas er født i -88  år og jobber som politi i Stavanger. Han er gift med Elise og de har to barn. Sverre er født i 2021, og Elea Elisabeth i 2023.De bor på Stokka i Stavanger

Caroline er født i -93 år og bor i Bergen. Hun er gift med Marlene. Hun jobber som barnehagelærer. De har en gutt, Tobias, født i 2023.

Barn og barnebarn, April-2017

Kattene
Vi syns det er gøy å gå på utstillinger, og vi har etterhvert fått mange gode venner i kattemiljøet. 🙂 Vi liker godt å reise – både i Norge og i utlandet, og prøver å kombinere dette med å stille ut kattene. Vi har vært på utstilling i bl.a Tromsø og Lübeck (Tyskland) – det kan anbefales.

Kattene er en del av familien hjemme, men vi har også laget til et eget «kattehus» med luftegård rundt – slik at de kan være ute også.

Målet for oppdrettet vårt er å avle frem katter med godt gemytt og god helse. Det er spennende å avle på nye linjer – og selvsagt ønsker vi å følge Fife-standarden.

Se presseklipp

About us

I’m born in the USA, but my childhood was in Oslo, Norway. I have been living in Stavanger, the «oil-city» in Norway on the south west coast for over 20 years. I work as a teacher for 3. grade.

I have 3 children – Julie, Andreas and Caroline. I even have 7 grandchildren. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: