Om oss

Jeg, Sigrid  er født i USA (fordi min far studerte der) og vokste opp på Bekkelaget i Oslo. Jeg har hatt katter så og si hele livet. I ungdommen hadde vi en siameser hjemme – som vi fikk ett kull på – og det var da Shapur ble registrert (1977).

Stamnavnet Shapur er fra Prinsen av Shapur- fra det gamle Persia-riket på 200-tallet. Shapur kan også tolkes slik: Chat = Katt, Pur = ordentlig

Jeg startet med birmaoppdrett i 2005, og vi fikk vårt 1. kull i 2006. Jeg har bodd i Stavanger i over 20 år og mine 3 barn – Julie, Andreas og Caroline er født og oppvokst her.

Jeg jobber på Gausel skole, og er lærer på barneskolen. Samboeren min heter Odd, og er finansrådgiver i DNB på Sandnes. Vi – Odd og jeg – bor nå i Sola kommune, i nærheten av flyplassen. Vi har et stort hus – med god plass til oss og kattene. 🙂

Vi har hytte på Ogna, sør i Rogaland, i Hå kommune. Der er vi mye, og Odd har drivhus og hage her også. Det er bl.a kort vei til de vakre strendene på Jæren.

Strendene på Ogna

Barn og barnebarn

Julie er født i -86 – og bor i Bergen sammen med Eric. De har fått 4 barn- Lucas – født august 2007  og Emilie som er født mai 2010, Ingrid,  ble født i februar 2012, og Oda kom i november-2015. Julie er ferdig utdannet sykepleier.

Andreas er født i -88  år og jobber på Grønland politistasjon i Oslo som politi. Han bor sammen med Elise på Manglerud i Oslo.

Caroline er født i -93 år og bor i Oslo – Hun studerer til barnehagelærer, og jobber på bar ved siden av. Hun er vokalist i rockebandet Frøken Fryd – 4 jenter tilsammen.

Barn og barnebarn, April-2017

Frøken Fryd

Barna og Lucas

 

 

Caroline og Charlie, 2007

Barna - Andreas, Julie og caroline, og minste barnebarnet Ingrid på 1 år. Mars- 2013

Barna – Andreas, Julie og caroline, og minste barnebarnet Ingrid på 1 år. Mars- 2013

Kattene
Vi syns det er gøy å gå på utstillinger, og vi har etterhvert fått mange gode venner i kattemiljøet. 🙂 Vi liker godt å reise – både i Norge og i utlandet, og prøver å kombinere dette med å stille ut kattene. Vi har vært på utstilling i bl.a Tromsø og Lübeck (Tyskland) – det kan anbefales.

Kattene er en del av familien hjemme, men vi har også laget til et eget «kattehus» med luftegård rundt – slik at de kan være ute også.

Målet for oppdrettet vårt er å avle frem katter med godt gemytt og god helse. Det er spennende å avle på nye linjer – og selvsagt ønsker vi å følge Fife-standarden.

Se presseklipp

About us

I’m born in the USA, but my childhood was in Oslo, Norway. I have been living in Stavanger, the «oil-city» in Norway on the south west coast for over 20 years. I work as a teacher for 3. grade.

I have 3 children – Julie, Andreas and Caroline. I even have 3 grandchildren, Lucas, born 19.08.07 and Emilie, born 08.05.2010 and Ingrid, born 11.02.2012. My husband Odd works as a Financial adviser.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s