Kjøp av Birma-kattunge fra Shapur

Vi tar depositum på 2000 på våre kattunger. Dette blir ikke tilbakebetalt dersom kjøper endrer mening.

En birma koster fra 13000 og oppover. Hos oss er prisene inkludert 1 vaksine, id-chip, ormekur, helseattest og stamtavle fra NRR. Hvis det er mistanke om Bb-blod, er også blodtypetest inkludert. Dersom ønskelig kan kattungen leveres med to vaksiner, det koster 500.- ekstra.

Vi anbefaler sterkt alle kjøpere om å livs og vetrinær forsikre kattungene sine. Dersom en kjøper ikke velger å forsikre kattungen, er ikke oppdretter økonomisk ansvarlig dersom kattungen dør eller blir syk.

Kattungene er leveringsklare når de er 12-14 uker.

Selskapskatt/Kosekatt:

En Birma-kattunge som selges til kos har avvik fra Fife-standarden. Feil som for eksempel markeringer, pigmentfeil, haleknekk eller mangler en eller begge testikler.  Dersom kattungen har Bb – blod, selges den også til kos. En Birma som selges til kos SKAL STERILISERES/KASTRERES innen 9 mnd. Katten selges i stambok 2.

Avlskatt:

En birmakattunge fra oss med avlskvaliteter er en katt som har en liten teknisk feil på markeringen (litt for lite hvit eller litt for mye hvit) men med bra skjelettstruktur, hodeform, øyefarge og gemytt. Dette gjelder fortinnsvis hunnkatter. Kattes selges i stambok 1.

Utstilling og avl :

En Show Birma skal ha kvaliteter som gjør at den kan delta på katteutstillinger. Den skal ikke ha feil som kan diskvalifisere, den har ingen avvik fra  FIFE-standarden for Birma. Katten kan brukes til avl. Kattes selges i stambok 1.

Kun Aa og Ab-blodtype-katter selges til avl.

Ny eier får med seg: Kjøpekontrakt og kattungepakke.

Kattungene er blitt gitt mye omsorg, kos, oppmerksomhet og ikke minst kjærlighet.

Vi ønsker oppfølging etterpå, for å høre hvordan det går med katten fremover.

Kattungene må være minst 14 uker før de kan flytte til nye hjem, og vi ønsker at alle som kjøper kattunger fra oss skal følge NRRs regler for kattehold.

Er du interessert i en kattunge fra oss, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Vi selger ikke våre katter over Internett, men en e-mail kan være en fin førstekontakt.

Det er fint hvis du kan fortelle litt om deg selv, med henblikk på hva slags katt du er på utkikk etter. Hvilket kjønn, farge, om du ønsker katt for avl, utstilling eller kosekatt/selskapskatt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: