Kaly`s Dan

Kaly`s Dan/ Romeo, SBI b

Born: 06.04.2019

Mother:IC Anouk, SBI n

Father: Catalis Peanuts, SBI b

Pedigree

Blodtype: Aa

Breeder: Laura Melotti/ Chiara Cubi

2 Ex 1

Father of:

Romeo, 1.5 år

13 mnd

13 mnd

6 months

7 weeks

2 tanker på “Kaly`s Dan

  1. Hei jeg er på jakt etter en hellig birma. Jeg bor landlig til i Kragerø og har hatt katt siden jeg var 18. I sommer måtte jeg avlive min siste katt pga. Svulst i halsen. Forferdelig trist hun var bare 8 år. Jeg har lenge ønsket meg en katt som jeg kan gå på utstilling med. Jeg lurer på pris? Og hvor dere holder til? Om det fortsatt er katter som ikke er reservert. Jeg er ikke så kjent med rasen (utenom det jeg har lest) men har hatt en del semi langhårede katter. Jeg synes hellig birma høres ut som en kjærlig rase, og så har den jo et nydelig utseende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: